Giriş Kayıt
Reneau Skinner

Reneau Skinner


Yapımcı

Reneau Skinner, yapımcı. The Leftovers (2014), (2012) Devrim (2012), (2012) Dallas (2012), (2014) The Lottery (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocukluk
2014 Dram Çeşitli 7.9 283,433
2014 Dram Çeşitli 8.0 41,088
2014 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.0 1,732

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 73,856
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,217
2010 Çeşitli 6.2 609

Ustura
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 170,075
2010 Biyografi Çeşitli 8.4 18,191

13. Gün
2009 Korku Çeşitli 5.6 77,958
2008 Komedi Çeşitli 6.8 206
2008 Suç Çeşitli 7.0 185
2008 Komedi Çeşitli 5.8 496
2007 Biyografi Çeşitli 6.6 156
2007 Suç Çeşitli    
2006 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.3 1,531
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017