Giriş Kayıt
Reneau Skinner

Reneau Skinner


Yapımcı

Reneau Skinner, yapımcı. The Leftovers (2014), (2012) Devrim (2012), (2012) Dallas (2012), (2014) The Lottery (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Çeşitli 8.1 42,790

Çocukluk
2014 Dram Çeşitli 7.9 285,587
2014 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.0 1,732

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 74,138
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,252
2010 Çeşitli 6.2 609

Ustura
2010 Aksiyon Çeşitli 6.6 170,659
2010 Biyografi Çeşitli 8.4 18,191

13. Gün
2009 Korku Çeşitli 5.6 78,354
2008 Komedi Çeşitli 6.8 206
2008 Suç Çeşitli 7.0 185
2008 Komedi Çeşitli 5.8 496
2007 Biyografi Çeşitli 6.6 156
2007 Suç Çeşitli    
2006 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.3 1,531
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017