Giriş Kayıt
Huw Cordey

Huw Cordey


Yapımcı, Oyuncu

Huw Cordey, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 9.4 1,090
2013 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.7 488
2009 Belgesel Yapımcı    
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 108

Yeryüzü
2006 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
9.5 92,562

Memelilerin Hayatı
2003 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,871) The Expanse (7,418) Taboo (7,364) Legion (6,036) Arrow (5,796) The Big Bang Theory (5,575) Vikings (4,452) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,782) Suits (2,602)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017