Giriş Kayıt
Huw Cordey

Huw Cordey


Yapımcı, Oyuncu

Huw Cordey, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 9.4 1,090
2013 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.7 488
2009 Belgesel Yapımcı    
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 108

Yeryüzü
2006 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
9.4 128,972

Memelilerin Hayatı
2002 Belgesel Yapımcı 9.1 3,265
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018