Giriş Kayıt
Elina Pohjola

Elina Pohjola


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Elina Pohjola, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Elina Lindroos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.6 93
2015 Suç Oyuncu 5.5 322
2012 Belgesel Yapımcı 5.4 40

Kötü Aile
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 671
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 1,088

Nisan Gözyaşları
2008 Dram Çeşitli 6.4 1,076
2007 Biyografi Çeşitli 6.2 1,599

Erkek İşi
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,723

Çocuklar ve Yetişkinler
2004 Komedi Çeşitli 6.3 1,167
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017