Giriş Kayıt
Petar Bencic

Petar Bencic


Dublör, Oyuncu, Sanat Bölümü

Petar Bencic, dublör, oyuncu, sanat bölümü. Av Partisi (2007), Max Schmeling (2010), Winnetou & Old Shatterhand (2016), Suma summarum (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Sanat Bölümü    
2016 Western Dublör 6.2 264
2016 Western Dublör 5.9 629
2011 Aksiyon Oyuncu 2.5 2,030
2011 Aksiyon Dublör 6.6 356
2011 Aksiyon Oyuncu 3.0 5,032
2010 Komedi Dublör 6.9 523
2010 Biyografi Dublör 4.8 930
2010 Dram Dublör 7.0 471

Av Partisi
2007 Macera Dublör 6.9 22,152
2005 Dram Dublör    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017