Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Köksüz (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.7 502
2011 Komedi Yapımcı 8.0 6,167
2008 Dram Yapımcı 6.8 14,543
2006 Suç Yapımcı 4.9 140
2006 Suç Yapımcı 6.3 443
2006 Suç Yapımcı 5.8 229
2006 Suç Yapımcı 6.4 302
2006 Suç Yapımcı 5.8 234
2006 Suç Yapımcı 5.6 379
2006 Suç Yapımcı 6.0 547
2006 Fantastik Yapımcı 5.5 231
2006 Suç Yapımcı 6.2 226
2005 Dram Yapımcı 8.5 51,309
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017