Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Kabuslar Evi - Takip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.7 431
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,442
2008 Dram Yapımcı 6.8 13,205
2006 Suç Yapımcı 4.8 129
2006 Suç Yapımcı 6.3 407
2006 Suç Yapımcı 5.8 212
2006 Suç Yapımcı 6.4 279
2006 Suç Yapımcı 5.8 217
2006 Suç Yapımcı 5.6 357
2006 Suç Yapımcı 5.9 519
2006 Fantastik Yapımcı 5.4 219
2006 Suç Yapımcı 6.2 205
2005 Dram Yapımcı 8.6 41,250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017