Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Kabuslar Evi - Takip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.7 494
2011 Komedi Yapımcı 8.0 6,072
2008 Dram Yapımcı 6.8 14,366
2006 Suç Yapımcı 4.9 140
2006 Suç Yapımcı 6.3 437
2006 Suç Yapımcı 5.8 229
2006 Suç Yapımcı 6.4 298
2006 Suç Yapımcı 5.8 234
2006 Suç Yapımcı 5.7 375
2006 Suç Yapımcı 6.0 543
2006 Fantastik Yapımcı 5.5 231
2006 Suç Yapımcı 6.2 225
2005 Dram Yapımcı 8.5 50,210
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017