Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Kabuslar Evi - Takip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.7 455
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,707
2008 Dram Yapımcı 6.8 13,753
2006 Suç Yapımcı 4.8 135
2006 Suç Yapımcı 6.3 421
2006 Suç Yapımcı 5.8 222
2006 Suç Yapımcı 6.4 289
2006 Suç Yapımcı 5.8 222
2006 Suç Yapımcı 5.6 364
2006 Suç Yapımcı 5.9 530
2006 Fantastik Yapımcı 5.4 225
2006 Suç Yapımcı 6.2 205
2005 Dram Yapımcı 8.6 45,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017