Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Kabuslar Evi - Takip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.7 438
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,537
2008 Dram Yapımcı 6.8 13,396
2006 Suç Yapımcı 4.8 129
2006 Suç Yapımcı 6.3 415
2006 Suç Yapımcı 5.8 215
2006 Suç Yapımcı 6.4 284
2006 Suç Yapımcı 5.8 217
2006 Suç Yapımcı 5.6 359
2006 Suç Yapımcı 5.9 523
2006 Fantastik Yapımcı 5.4 219
2006 Suç Yapımcı 6.2 205
2005 Dram Yapımcı 8.6 42,694
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017