Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Kabuslar Evi - Takip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.7 480
2011 Komedi Yapımcı 8.0 5,950
2008 Dram Yapımcı 6.8 14,163
2006 Suç Yapımcı 4.8 135
2006 Suç Yapımcı 6.3 430
2006 Suç Yapımcı 5.8 225
2006 Suç Yapımcı 6.4 294
2006 Suç Yapımcı 5.8 231
2006 Suç Yapımcı 5.6 369
2006 Suç Yapımcı 6.0 539
2006 Fantastik Yapımcı 5.4 228
2006 Suç Yapımcı 6.2 218
2005 Dram Yapımcı 8.5 48,724
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017