Giriş Kayıt
Esi Gülce

Esi Gülce


Yapımcı

Esi Gülce, yapımcı. Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Dedemin İnsanları (2011), Köksüz (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.6 543
2011 Komedi Yapımcı 8.0 6,595
2008 Dram Yapımcı 6.8 15,258
2006 Suç Yapımcı 4.9 140
2006 Suç Yapımcı 6.3 460
2006 Suç Yapımcı 5.8 229
2006 Suç Yapımcı 6.4 305
2006 Suç Yapımcı 5.8 237
2006 Suç Yapımcı 5.7 394
2006 Suç Yapımcı 6.0 558
2006 Fantastik Yapımcı 5.5 231
2006 Suç Yapımcı 6.2 226
2005 Dram Yapımcı 8.5 58,536
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018