Giriş Kayıt
Motoki Takagi

Motoki Takagi


Oyuncu

Motoki Takagi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 206
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 102
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 282
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 489
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 8,312
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 377
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 18
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 12,063
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018