Giriş Kayıt
Otto Thorbjørnsen

Otto Thorbjørnsen


Görsel Efekt

Otto Thorbjørnsen, görsel efekt. Varg Veum - Yüz Karası (2011), (2011) Kafa Avcıları (2011), (2009) Død snø (2009), (2010) Şeytan Adasının Kralı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Görsel Efekt    

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 147,699

Kahin'in Kızı
2015 Macera Görsel Efekt 6.0 1,747
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 101,080

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 756,965
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 190,827

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,432
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 410
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 123,329

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 443,546

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 622,058

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 386,083
2012 Dram Görsel Efekt 5.9 476
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 37,001

Kafa Avcıları
2011 Suç Görsel Efekt 7.6 83,545
2011 Komedi Görsel Efekt 5.6 314

Varg Veum - Yüz Karası
2011 Suç Görsel Efekt 6.0 845

Troll Avı
2010 Fantastik Görsel Efekt 7.0 57,702

Şeytan Adasının Kralı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 14,458
2010 Komedi Görsel Efekt 6.7 685

Araf
2010 Dram Görsel Efekt 6.1 431

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Görsel Efekt 6.2 881
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,196
2009 Aile Görsel Efekt 6.0 122
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 230
2009 Komedi Görsel Efekt 6.4 56,878
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 22,730

İnsan Avı
2008 Korku Görsel Efekt 5.1 3,382
2007 Komedi Görsel Efekt 5.5 94
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.7 3,300
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 6,002
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017