Giriş Kayıt
Otto Thorbjørnsen

Otto Thorbjørnsen


Görsel Efekt

Otto Thorbjørnsen, görsel efekt. Varg Veum - Yüz Karası (2011), (2011) Kafa Avcıları (2011), (2009) Død snø (2009), (2010) Şeytan Adasının Kralı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Görsel Efekt    

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 155,162

Kahin'in Kızı
2015 Macera Görsel Efekt 6.0 1,747
2015 Macera Görsel Efekt 6.1 72
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 104,813

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 782,524
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 192,953

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 70,350
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 410
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 125,084

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 452,626

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 633,230

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 392,045
2012 Dram Görsel Efekt 5.9 476
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 37,734

Kafa Avcıları
2011 Suç Görsel Efekt 7.6 84,690
2011 Komedi Görsel Efekt 5.6 314

Varg Veum - Yüz Karası
2011 Suç Görsel Efekt 6.0 845

Troll Avı
2010 Fantastik Görsel Efekt 7.0 58,464

Şeytan Adasının Kralı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 14,458
2010 Komedi Görsel Efekt 6.7 685

Araf
2010 Dram Görsel Efekt 6.1 431

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Görsel Efekt 6.2 881
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,196
2009 Aile Görsel Efekt 6.0 122
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 230
2009 Komedi Görsel Efekt 6.3 57,473
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 23,288

İnsan Avı
2008 Korku Görsel Efekt 5.1 3,382
2007 Komedi Görsel Efekt 5.5 94
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.7 3,300
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 6,002
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017