Giriş Kayıt
Otto Thorbjørnsen

Otto Thorbjørnsen


Görsel Efekt

Otto Thorbjørnsen, görsel efekt. Varg Veum - Yüz Karası (2011), (2011) Kafa Avcıları (2011), (2009) Død snø (2009), (2010) Şeytan Adasının Kralı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Görsel Efekt    

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 141,095

Kahin'in Kızı
2015 Macera Görsel Efekt 6.0 1,747
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 98,866

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 736,194
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 189,411

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 68,734
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 410
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 122,234

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 437,477

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 614,861

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 382,028
2012 Dram Görsel Efekt 5.9 476
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 36,496

Kafa Avcıları
2011 Suç Görsel Efekt 7.6 82,870
2011 Komedi Görsel Efekt 5.6 314

Varg Veum - Yüz Karası
2011 Suç Görsel Efekt 6.0 845

Troll Avı
2010 Fantastik Görsel Efekt 7.0 57,066

Şeytan Adasının Kralı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 14,458
2010 Komedi Görsel Efekt 6.7 685

Araf
2010 Dram Görsel Efekt 6.1 431

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Görsel Efekt 6.2 881
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,196
2009 Aile Görsel Efekt 6.0 122
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 230
2009 Komedi Görsel Efekt 6.4 56,421
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 22,730

İnsan Avı
2008 Korku Görsel Efekt 5.1 3,382
2007 Komedi Görsel Efekt 5.5 94
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.7 3,300
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 6,002
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017