Giriş Kayıt
Simon Tondeur

Simon Tondeur


Editör, Editör, Kameraman

Simon Tondeur, editör, editör, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Editör 6.2 242
2011 Aksiyon Editör 4.8 335
2008 Belgesel Editör
Kameraman
3.7 11,254
2006 Korku Editorial Department 3.3 748
2005 Reality-TV Editör 7.0 15,368
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017