Giriş Kayıt
Cedric Brelet von Sydow

Cedric Brelet von Sydow


Oyuncu, Kameraman

Cedric Brelet von Sydow, oyuncu, kameraman. (2001) Uykusuz (2001), (2001) Druidler (2001), (2007) Cehennem Telefonu (2007), (2011) Gececi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cedric Brelet | Cedric von Sydow
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Oyuncu 6.2 5,236
2014 Dram Kameraman 5.7 546

Gececi
2011 Dram Çeşitli 6.4 528

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Çeşitli 6.9 87,413

Tele Kız
2009 Dram Oyuncu 6.3 2,564

Kelebek ve Dalgıç
2007 Biyografi Oyuncu 8.0 93,923

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 129,947

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Çeşitli 5.1 1,448
2006 Macera Oyuncu 5.3 1,005
2005 Dram Çeşitli 6.5 625

Emanet
2003 Dram Oyuncu    

Bahis
2001 Gerilim Çeşitli 6.9 11,447

Uykusuz
2001 Gizem Çeşitli 6.3 5,071

Druidler
2001 Macera Çeşitli 2.6 4,526
1997 Fantastik Çeşitli 6.1 178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017