Giriş Kayıt
Hanuman Brown-Eagle

Hanuman Brown-Eagle


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Hanuman Brown-Eagle, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 3.0 44
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 3.1 260
2015 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
6.2 112
2013 Korku Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
4.3 1,778
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 4.2 318
2012 Dram Kameraman 4.3 1,694
2010 Korku Kameraman 3.9 242
2009 Korku Kameraman 3.9 1,294
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.3 16

Fight Night
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.7 1,527
2008 Dram Kameraman 7.3 1,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017