Giriş Kayıt
Hitoshi Katsura

Hitoshi Katsura


Animasyon

Hitoshi Katsura, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Animasyon 6.9 19,013
2007 Animasyon Animasyon 7.8 10,138
2004 Animasyon Animasyon 7.9 5,841
2004 Animasyon Animasyon 8.6 20,202

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.9 32,092
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017