Giriş Kayıt
Hitoshi Katsura

Hitoshi Katsura


Animasyon

Hitoshi Katsura, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Animasyon 6.9 19,013
2007 Animasyon Animasyon 7.8 10,138
2004 Animasyon Animasyon 7.9 6,693
2004 Animasyon Animasyon 8.6 31,101

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.9 34,193
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018