Giriş Kayıt
Hitoshi Katsura

Hitoshi Katsura


Animasyon

Hitoshi Katsura, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Animasyon 6.9 19,013
2007 Animasyon Animasyon 7.8 10,138
2004 Animasyon Animasyon 7.9 5,841
2004 Animasyon Animasyon 8.6 20,202

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.9 33,660
Film Altyazıları
Gold (5,733) Get Out (2,997) Logan (2,535) Rings (2,285) The Age of Shadows (1,897) La La Land (1,763) Split (1,608) Sand Castle (1,474) Zashchitniki (1,411) The Great Wall (1,252)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,565) Fargo (3,662) The Last Kingdom (2,317) The Expanse (2,051) Doctor Who (1,969) Into the Badlands (1,719) Game of Thrones (1,593) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,534) Supernatural (1,427)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017