Giriş Kayıt
Tetsuya Kakihara

Tetsuya Kakihara (34)


Oyuncu

Tetsuya Kakihara, 24 Aralık 1982 Düsseldorf, Almanya doğumlu oyuncu. Fairy Tail (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1982
Doğum Yeri: Düsseldorf, Almanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 34 Animasyon Oyuncu 6.9 15,056
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 477
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 84
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 34
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 139
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 56
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 40
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 48
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,498
2012 30 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 206
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 15
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 5,933
2011 29 Animasyon Oyuncu 5.9 22
2010 28 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 13,504
2009 27 Animasyon Oyuncu 8.0 463
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 62,441
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 99
2008 26 Animasyon Oyuncu 7.9 1,046
2008 26 Animasyon Oyuncu 8.1 727
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 85
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 194
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 12
2007 25 Animasyon Oyuncu 7.1 2,056

Vexille
2007 25 Animasyon Oyuncu 6.9 6,767
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 8,312
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 307
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 47
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,043
2006 Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 47
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 34,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017