Giriş Kayıt
Juliano Cazarré

Juliano Cazarré


Oyuncu

Juliano Cazarré, Brasília, Distrito Federal, Brezilya doğumlu oyuncu. Kurt Kapıda (2013), Neon Boğa (2015), A Febre do Rato (2011), Serra Pelada (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Brasília, Distrito Federal, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    

Neon Boğa
2015 Dram Oyuncu 6.9 1,096
2013 Dram Oyuncu 7.0 873

Kurt Kapıda
2013 Dram Oyuncu 7.5 2,286
2011 Dram Oyuncu 6.2 13,665
2011 Suç Oyuncu 5.9 1,685
2011 Dram Oyuncu 7.2 625

Sörfçü Kız Bruna
2011 Biyografi Oyuncu 6.1 4,190

Önemli Kişiler
2010 Dram Oyuncu 6.6 2,266
2009 Suç Oyuncu 6.2 400
2008 Oyuncu 6.0 344

Özel Tim
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 85,181
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 268

Camila Jam
2007 Dram Oyuncu 6.5 338
2005 Dram Oyuncu 5.6 256
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017