Giriş Kayıt
Dong-Hyuk Cho

Dong-Hyuk Cho (39)


Oyuncu

Dong-Hyuk Cho, 11 Aralık 1977 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Pen-teu-ha-woo-seu Ko-kki-ri (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1977
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Yay
Web Sitesi:
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 8.2 84
2011 Oyuncu    
2009 32 Dram Oyuncu 5.8 250
2007 Oyuncu    
2007 30 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    

Sevgili
2005 28 Romantik Oyuncu 6.0 722
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (2,465) Get Out (1,623) Personal Shopper (1,499) Logan (1,383) Silence (1,235) The Age of Shadows (944) Split (895) La La Land (862) Rings (828) The Fate of the Furious (763)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,809) The Flash (4,096) Into the Badlands (3,099) Gotham (2,133) The Blacklist (1,714) Fargo (1,658) The Last Kingdom (1,387) Vikings (1,359) Game of Thrones (1,342) Billions (1,173)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017