Giriş Kayıt
Gürsel Ates

Gürsel Ates


Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Gürsel Ates, yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yönetmen 6.5 1,274
2007 Dram Yönetmen 4.5 189
2004 Dram Yönetmen    
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 9,725
1998 Dram Oyuncu 6.4 117
1990 Dram Oyuncu 6.6 16
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017