Giriş Kayıt
Gürsel Ates

Gürsel Ates


Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Gürsel Ates, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yönetmen 6.5 874
2007 Dram Yönetmen 4.6 171
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 8,944
1998 Dram Oyuncu 6.5 108
1990 Dram Oyuncu 6.6 14
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017