Giriş Kayıt
Gürsel Ates

Gürsel Ates


Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Gürsel Ates, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yönetmen 6.4 1,245
2007 Dram Yönetmen 4.5 183
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 9,401
1998 Dram Oyuncu 6.3 112
1990 Dram Oyuncu 6.6 16
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017