Giriş Kayıt
Gürsel Ates

Gürsel Ates


Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Gürsel Ates, yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yönetmen 2.1 478
2011 Dram Yönetmen 6.4 1,540
2007 Dram Yönetmen 4.6 198
2004 Dram Yönetmen 2.9 10
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 10,132
1998 Dram Oyuncu 6.4 117
1990 Dram Oyuncu 6.7 19
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018