Giriş Kayıt
Gürsel Ates

Gürsel Ates


Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Gürsel Ates, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Yönetmen 6.3 1,166
2007 Dram Yönetmen 4.6 173
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 9,040
1998 Dram Oyuncu 6.5 108
1990 Dram Oyuncu 6.7 15
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017