Giriş Kayıt
Sanjay Kapoor

Sanjay Kapoor


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Sanjay Kapoor, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Sanjay R. Kapoor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 4.1 606
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 4,592
2009 Suç Görüntü Yönetmeni 6.3 65
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 749
2006 Macera Kameraman    

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.8 376,123
2001 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.7 596
2000 Komedi Kameraman 6.6 578
2000 Aksiyon Kameraman 4.0 149
1998 Korku Kameraman 5.0 5,697
1997 Aile Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017