Giriş Kayıt
Candice King

Candice King (29)


Oyuncu, Yapımcı

Candice Rene Accola, 13 Mayıs 1987 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Vampir Günlükleri (2009), Ölü Kız (2008), Dating Rules from My Future Self (2012), (2007) Juno (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Candice Rene Accola
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
9.7 (26 Oy)
  • Currently 193.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (132)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 25 Oyuncu    
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.4 741
2011 24 Dram Oyuncu 6.2 116
2009 22 Komedi Oyuncu 5.7 1,176

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 232,420

Ölü Kız
2008 21 Korku Oyuncu 5.7 16,037
2008 21 Belgesel Oyuncu 2.3 8,231
2007 20 Komedi Oyuncu 7.5 429,412
2007 20 Komedi Oyuncu 4.8 244
2007 20 Suç Oyuncu 5.7 1,227
2007 20 Aksiyon Oyuncu 6.1 63
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017