Giriş Kayıt
Nick Briscoe

Nick Briscoe


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Nick Briscoe, yapımcı, yönetmen, senarist.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Reality-TV Yapımcı 3.7 1,215
2009 Aile Yönetmen
Yapımcı
6.7 2,716
2009 Korku Çeşitli 3.5 427
2008 Komedi Yapımcı 6.5 74
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.6 439
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018