Giriş Kayıt
Nick Briscoe

Nick Briscoe


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Nick Briscoe, yapımcı, yönetmen, senarist.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Reality-TV Yapımcı 3.7 1,215
2009 Aile Yönetmen
Yapımcı
6.8 2,507
2009 Korku Çeşitli    
2008 Komedi Yapımcı 6.5 74
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.6 439
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,761) Legion (9,116) Arrow (6,527) The 100 (6,200) The Flash (5,725) Black Sails (4,057) The Big Bang Theory (4,001) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,669) Suits (3,508) Vikings (3,251)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017