Giriş Kayıt
Sebastian Lipp

Sebastian Lipp


Editör, Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Sebastian Lipp, editör, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. Baykuşun Ağlayışı (2009), Her Şey Lila İçin (2010), The Three Investigators and the Secret of Terror Castle (2009), Fleisch ist mein Gemüse (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Venice Syndrome
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 105

Harika Dünya
2011 Macera Editör    

Her Şey Lila İçin
2010 Komedi Editorial Department 6.6 1,455
2009 Macera Editorial Department 5.7 688

Baykuşun Ağlayışı
2009 Dram Editorial Department 6.0 3,868
2008 Komedi Editorial Department 6.0 650
2004 Aksiyon Kameraman 6.7 4,322
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017