Giriş Kayıt
Matthew Humphreys

Matthew Humphreys (43)


Oyuncu

Matthew Humphreys, 22 Ocak 1974 Chapel Hill, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Billions (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chapel Hill, North Carolina, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.4 32,396

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 23,350
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,567
2010 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 4.9 24,125
2007 33 Suç Oyuncu 5.8 9,018

Kirli Sırlar
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 89,707
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,180

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 309,978
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017