Giriş Kayıt
Matthew Humphreys

Matthew Humphreys (43)


Oyuncu

Matthew Humphreys, 22 Ocak 1974 Chapel Hill, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Billions (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chapel Hill, North Carolina, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.4 25,578

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 22,534
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,462
2010 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 4.9 23,514
2007 33 Suç Oyuncu 5.8 8,853

Kirli Sırlar
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 88,848
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,992

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 302,009
Film Altyazıları
Rogue One (6,822) Resident Evil: The Final Chapter (4,423) Brimstone (3,359) Assassin's Creed (2,818) Split (2,658) The Great Wall (1,631) The Institute (1,472) Paterson (1,421) Passengers (1,150) Collateral Beauty (1,046)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,436) Legion (4,762) Into the Badlands (3,431) Arrow (2,772) Black Sails (2,470) Legends of Tomorrow (1,965) Vikings (1,873) 24: Legacy (1,807) Iron Fist (1,664) Game of Thrones (1,639)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017