Giriş Kayıt
Matthew Humphreys

Matthew Humphreys (44)


Oyuncu

Matthew Humphreys, 22 Ocak 1974 Chapel Hill, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Billions (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chapel Hill, North Carolina, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.4 37,329

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 24,434
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,650
2010 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 4.9 24,985
2007 33 Suç Oyuncu 5.7 9,185

Kirli Sırlar
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 90,987
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,450

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 321,475
Dizi Altyazıları
Vikings (20,012) Black Mirror (5,622) Supernatural (4,031) The Big Bang Theory (3,621) The Flash (3,362) Shameless (3,249) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,017) The Blacklist (2,017) The X Files (1,625) Knightfall (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018