Giriş Kayıt
Matthew Humphreys

Matthew Humphreys (43)


Oyuncu

Matthew Humphreys, 22 Ocak 1974 Chapel Hill, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Billions (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chapel Hill, North Carolina, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.4 23,733

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 22,308
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,438
2010 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 4.9 23,434
2007 33 Suç Oyuncu 5.8 8,826

Kirli Sırlar
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 88,616
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,885

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 299,663
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017