Giriş Kayıt
Matthew Humphreys

Matthew Humphreys (43)


Oyuncu

Matthew Humphreys, 22 Ocak 1974 Chapel Hill, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Billions (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chapel Hill, North Carolina, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.4 22,664

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 22,074
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,407
2010 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 4.9 23,329
2007 33 Suç Oyuncu 5.8 8,786

Kirli Sırlar
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 88,387
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,853

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 297,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017