Giriş Kayıt
Matthew Humphreys

Matthew Humphreys (44)


Oyuncu

Matthew Humphreys, 22 Ocak 1974 Chapel Hill, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Billions (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chapel Hill, North Carolina, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.4 43,845

Bir Zamanlar New York
2013 39 Dram Oyuncu 6.6 25,151
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,650
2010 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 4.9 25,546
2007 33 Suç Oyuncu 5.7 9,459

Kirli Sırlar
2006 32 Dram Oyuncu 6.7 91,981
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,628

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 330,991
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018