Giriş Kayıt
Patrik Milani

Patrik Milani


Kostüm Tasarımcısı

Patrik Milani, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı    
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 65,704
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 342
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 18
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 617
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017