Giriş Kayıt
Patrik Milani

Patrik Milani


Kostüm Tasarımcısı

Patrik Milani, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı    
2018 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,760
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 73,318
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 342
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 18
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 696
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018