Giriş Kayıt
Jon Leahy

Jon Leahy


Kameraman, Yönetmen

Jon Leahy, kameraman, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen 8.8 32

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 20,226
2010 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 176
2006 Dram Kameraman 7.3 36,951
2005 Dram Kameraman    

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Kameraman 6.0 780
2001 Dram Kameraman    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017