Giriş Kayıt
Jon Leahy

Jon Leahy


Kameraman, Yönetmen

Jon Leahy, kameraman, yönetmen. Hizmetkar Albert Nobbs (2011), (2006) Candy (2006), (2005) Mary Bryant (2005), (2003) Unutulmaz Gece (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen 8.8 32

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 20,971
2010 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 176
2006 Dram Kameraman 7.3 38,672
2005 Macera Kameraman 7.6 1,972

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Kameraman 6.0 780
2001 Dram Kameraman    
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018