Giriş Kayıt
Jon Leahy

Jon Leahy


Kameraman, Yönetmen

Jon Leahy, kameraman, yönetmen. Hizmetkar Albert Nobbs (2011), (2006) Candy (2006), (2005) Mary Bryant (2005), (2003) Unutulmaz Gece (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen 8.8 32

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 21,380
2010 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 176
2006 Dram Kameraman 7.3 39,355
2005 Macera Kameraman 7.6 1,972

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Kameraman 6.0 780
2001 Dram Kameraman    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,804) The 100 (3,190) The Expanse (2,626) La casa de papel (1,945) The Crossing (1,654) Colony (1,497) 12 Monkeys (1,203) Into the Badlands (1,035) Vikings (1,034) Genius (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018