Giriş Kayıt
Jon Leahy

Jon Leahy


Kameraman, Yönetmen

Jon Leahy, kameraman, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen 8.8 32

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Kameraman 6.7 20,358
2010 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 176
2006 Dram Kameraman 7.3 37,131
2005 Dram Kameraman    

Unutulmaz Gece
2003 Biyografi Kameraman 6.0 780
2001 Dram Kameraman    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017