Giriş Kayıt
Graeme Hughes

Graeme Hughes


Sesler

Graeme Hughes, sesler. Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), Özel Kuvvet (2011), Stoic (2009), Dürtü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Borsaya Saldırı
2013 Aksiyon Sesler 6.1 17,773

Tek Atış
2013 Suç Sesler 5.8 8,682
2012 Aksiyon Sesler 7.7 50,762
2012 Kısa Metraj Sesler 6.7 12

Soğuk İntikam
2012 Western Sesler 4.8 1,600

Taklitler
2012 Korku Sesler 5.3 4,415

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 Aksiyon Sesler 3.1 3,678
2011 Sesler    
2011 Dram Sesler 3.5 282

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Sesler 4.8 4,880
2011 Aksiyon Sesler 5.0 2,067
2011 Dram Sesler    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Sesler 4.8 1,682
2010 Komedi Sesler    

İşkence
2010 Korku Sesler 5.5 5,908

Müşteri Listesi
2010 Dram Sesler    
2010 Aile Sesler    

Yabancı
2010 Aksiyon Sesler 6.8 8

Gezgin
2010 Korku Sesler 4.1 3,898
2010 Aksiyon Sesler 3.6 1,429
2010 Dram Sesler 5.0 2,021

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 Komedi Sesler 7.6 142,211
2009 Dram Sesler    
2009 Kısa Metraj Sesler 3.4 187

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Sesler 5.1 3,796
2009 Korku Sesler 5.3 12,330
2009 Dram Sesler 7.4 7
2009 Aksiyon Sesler 6.4 492

4. Tür
2009 Gizem Sesler 5.9 66,668

Melek ve Haydut
2009 Western Sesler    
2009 Aksiyon Sesler 8.1 3,834

Lanetli Ev
2009 Dram Sesler 5.9 53,669

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Sesler 5.6 18,860

Uzay İhlali
2009 Komedi Sesler 5.7 3,238
2009 Suç Sesler 4.8 2,172
2009 Macera Sesler    
2009 Komedi Sesler 4.9 1,354

50 Ölü Adam
2008 Dram Sesler 6.9 9,714
2008 Aksiyon Sesler    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sesler 7.6 19,130

Dürtü
2008 Gizem Sesler 4.9 1,340

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Sesler 7.4 17,325

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Sesler 5.2 22,183
2008 Kısa Metraj Sesler 7.7 60

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sesler 3.8 40,155

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Sesler 6.8 69,066
2007 Macera Sesler    
2007 Dram Sesler 4.1 137
2007 Korku Sesler 5.4 2,735
2007 Aksiyon Sesler 4.8 2,719
2007 Aksiyon Sesler 4.5 20,346

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Sesler    
2007 Macera Sesler 6.1 1,250
2007 Komedi Sesler 7.0 3,279
2007 Dram Sesler    

Washington'cılar
2007 Korku Sesler    
2007 Komedi Sesler 7.2 333
2007 Suç Sesler    

Kazara Tanık
2006 Gerilim Sesler    
2006 Korku Sesler 3.0 6,195
2006 Gerilim Sesler 5.2 124

Öldüren Miras
2006 Suç Sesler    

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Sesler    

Kariyer Savaşı
2006 Dram Sesler    
2006 Macera Sesler    
2006 Komedi Sesler    
2006 Komedi Sesler 8.4 71,547
2006 Komedi Sesler 7.2 397

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 52,670

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 38,310

"Ölü Bölge"
2002 Dram Sesler 7.5 7,547

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 71,005
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017