Giriş Kayıt
Jeremy Stewart

Jeremy Stewart


Görsel Efekt, Animasyon

Jeremy Stewart, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 180,876
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 147,528

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Animasyon 7.0 470,662
2015 Aksiyon Animasyon 6.9 195,156

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,992
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 151

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Animasyon 5.6 99,477

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,883

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 102,555
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 208,173

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,247,609

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,897

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 196,278
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 11,848

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,882

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 398,804

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 60,995

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 61,143

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,463

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Animasyon 6.5 144,565

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    
2005 Animasyon Animasyon    
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 95,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017