Giriş Kayıt
Jeremy Stewart

Jeremy Stewart


Görsel Efekt, Animasyon

Jeremy Stewart, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 197,023
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 157,133

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Animasyon 7.0 506,637
2015 Aksiyon Animasyon 6.8 204,942

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 187,160
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 151

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Animasyon 5.6 104,310

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,560

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 106,685
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 213,026

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,337,498

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 11,733

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 202,701
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 12,862

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 186,912

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 415,530

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 63,231

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 63,265

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 31,861

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Animasyon 6.5 150,540

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    

Barbie Periler Ülkesinde
2005 Animasyon Animasyon 5.8 1,995
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 98,783
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018