Giriş Kayıt
Jeremy Stewart

Jeremy Stewart


Görsel Efekt, Animasyon

Jeremy Stewart, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 193,880
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 155,395

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Animasyon 7.0 491,036
2015 Aksiyon Animasyon 6.8 203,223

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 185,953
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 151

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Animasyon 5.6 103,324

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 217,934

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 105,749
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 212,078

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,319,036

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 11,648

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 201,198
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 12,488

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 186,074

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 411,474

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 62,709

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 62,819

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 31,585

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Animasyon 6.5 149,405

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    

Barbie Periler Ülkesinde
2005 Animasyon Animasyon 5.8 1,995
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 98,074
Film Altyazıları
Black Panther (2,705) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,164) Game Night (1,582) True Crimes (1,329) Deadpool (1,164) Avengers: Infinity War (892) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,250) Supernatural (6,296) La casa de papel (4,142) Gotham (3,089) Arrow (3,076) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,025) The 100 (2,993) 13 Reasons Why (2,843) The Flash (2,342) Lucifer (1,865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018