Giriş Kayıt
Jeremy Stewart

Jeremy Stewart


Görsel Efekt, Animasyon

Jeremy Stewart, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 183,763
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 149,152

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Animasyon 7.0 474,263
2015 Aksiyon Animasyon 6.8 197,084

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,685
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 151

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Animasyon 5.6 100,160

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,678

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 103,118
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 209,004

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,262,422

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,897

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 197,090
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 12,330

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 183,503

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 401,124

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 61,398

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 61,410

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,698

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Animasyon 6.5 145,457

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    

Barbie Periler Ülkesinde
2005 Animasyon Animasyon 5.8 1,995
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 96,287
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017