Giriş Kayıt
Jeremy Stewart

Jeremy Stewart


Görsel Efekt, Animasyon

Jeremy Stewart, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 176,122
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 144,833

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Animasyon 7.0 465,451
2015 Aksiyon Animasyon 6.9 193,111

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 180,896
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 151

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Animasyon 5.6 98,489

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,714

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 101,714
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 207,038

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,214,196

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,897

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 195,043
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 11,848

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,979

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 395,311

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 60,401

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 60,810

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,169

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Animasyon 6.5 143,260

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    
2005 Animasyon Animasyon    
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 94,468
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017