Giriş Kayıt
Andrew Epstein

Andrew Epstein


Yapımcı

Andrew Lawrence Epstein, yapımcı. 40 Yıllık Bekar (2005), (2007) Çok Fena (2007), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2008) Üşütük Kafalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Epstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon 5.8 139,062

Fi Tarihi
2009 Macera Yapımcı 4.9 78,319

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Yapımcı 6.9 219,767

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 264,340

Aşkzede
2008 Komedi Çeşitli 7.2 224,155
2008 Komedi Yapımcı 5.7 51,461
2007 Komedi Yapımcı 6.7 56,982

Çok Fena
2007 Komedi Çeşitli 7.6 436,101

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Çeşitli 7.0 306,341

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 135,462

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Çeşitli 7.1 324,151
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017