Giriş Kayıt
Andrew Epstein

Andrew Epstein


Yapımcı

Andrew Lawrence Epstein, yapımcı. 40 Yıllık Bekar (2005), (2007) Çok Fena (2007), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2008) Üşütük Kafalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Epstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon 5.8 141,142

Fi Tarihi
2009 Macera Yapımcı 4.9 79,614

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Yapımcı 6.9 225,259

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 270,225

Aşkzede
2008 Komedi Çeşitli 7.2 228,283
2008 Komedi Yapımcı 5.7 52,226
2007 Komedi Yapımcı 6.7 57,888

Çok Fena
2007 Komedi Çeşitli 7.6 446,073

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Çeşitli 7.0 311,551

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 138,996

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Çeşitli 7.1 331,506
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017