Giriş Kayıt
Andrew Epstein

Andrew Epstein


Yapımcı

Andrew Lawrence Epstein, yapımcı. 40 Yıllık Bekar (2005), (2007) Çok Fena (2007), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2008) Üşütük Kafalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Epstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon 5.8 145,284

Fi Tarihi
2009 Macera Yapımcı 4.9 82,397

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Yapımcı 6.9 235,838

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 282,032

Aşkzede
2008 Komedi Çeşitli 7.2 238,657
2008 Komedi Yapımcı 5.7 54,014
2007 Komedi Yapımcı 6.8 60,675

Çok Fena
2007 Komedi Çeşitli 7.6 464,914

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Çeşitli 7.0 322,073

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 146,353

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Çeşitli 7.1 347,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018