Giriş Kayıt
Jessie Deeter

Jessie Deeter


Yapımcı, Kameraman, Yönetmen

Jessie Deeter, yapımcı, kameraman, yönetmen. Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ? (2006), Revenge of the Electric Car (2011), Tapped (2009), Spark: A Burning Man Story (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
6.2 506
2011 Belgesel Yapımcı 7.1 1,483
2009 Belgesel Yapımcı 7.4 1,098

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Yapımcı 7.7 11,346
1983 Belgesel Kameraman
Yapımcı
8.7 884
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017