Giriş Kayıt
Jessie Deeter

Jessie Deeter


Yapımcı, Yönetmen, Kameraman

Jessie Deeter, yapımcı, yönetmen, kameraman. Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ? (2006), Revenge of the Electric Car (2011), Tapped (2009), Spark: A Burning Man Story (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
6.2 506
2011 Belgesel Yapımcı 7.1 1,483
2009 Belgesel Yapımcı 7.4 1,098

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Yapımcı 7.7 11,346
1983 Belgesel Kameraman
Yapımcı
8.7 884
Dizi Altyazıları
Shameless (5,818) Vikings (4,254) Game of Thrones (3,127) Mr. Robot (2,287) Supernatural (1,873) Lucifer (1,529) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,402) Arrow (1,340) Manhunt: Unabomber (1,280)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017