Giriş Kayıt
Anna Ilczuk

Anna Ilczuk (36)


Oyuncu

Anna Ilczuk, 20 Ağustos 1981 Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu. Sala samobójców (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 30 Dram Oyuncu 4.1 29

80 Milyon
2011 30 Dram Oyuncu 6.6 566
2011 30 Dram Oyuncu 5.7 152
2011 30 Animasyon Oyuncu 6.9 6,320

Küçük Gül
2010 29 Dram Oyuncu 7.2 819
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017