Giriş Kayıt
Marissa Welsh

Marissa Welsh


Oyuncu

Marissa Welsh, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Oyuncu 4.7 15,054

Jack ve Jill
2011 Komedi Oyuncu 3.4 62,599
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,507

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Oyuncu    

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 204,599
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590
2008 Aksiyon Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,192) Doctor Strange (6,733) Allied (6,381) Moana (4,829) John Wick: Chapter 2 (3,764) Lion (3,512) Arrival (3,170) Forushande (2,892) Hacksaw Ridge (2,237) Split (2,175)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,329) Supernatural (4,685) The Expanse (4,320) Vikings (4,003) Suits (3,634) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,463) Arrow (2,028) Legion (1,979) Black Sails (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017