Giriş Kayıt
Marissa Welsh

Marissa Welsh


Oyuncu

Marissa Welsh, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Oyuncu 4.7 16,393

Jack ve Jill
2011 Komedi Oyuncu 3.4 66,027
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,770

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Oyuncu    

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 212,349
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590
2008 Aksiyon Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018