Giriş Kayıt
Marissa Welsh

Marissa Welsh


Oyuncu

Marissa Welsh, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Oyuncu 4.7 15,054

Jack ve Jill
2011 Komedi Oyuncu 3.4 63,363
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,507

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Oyuncu    

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 206,157
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590
2008 Aksiyon Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
Film Altyazıları
Gold (4,245) Get Out (2,520) Logan (2,069) La La Land (1,335) The Age of Shadows (1,332) Split (1,314) Personal Shopper (1,290) Rings (1,241) Zashchitniki (1,155) The Great Wall (1,035)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017