Giriş Kayıt
Marissa Welsh

Marissa Welsh


Oyuncu

Marissa Welsh, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Oyuncu 4.7 15,054

Jack ve Jill
2011 Komedi Oyuncu 3.4 62,254
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,507

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Oyuncu    

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 203,724
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590
2008 Aksiyon Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017