Giriş Kayıt
Aaron Kozak

Aaron Kozak (34)


Görsel Efekt, Oyuncu, Kostümcü

Aaron Kozak, 22 Ağustos 1983 Nacogdoches, Texas, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu, kostümcü. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Nacogdoches, Texas, ABD
Takma İsmi: Kozak
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 363,444
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,633

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 33 Aksiyon Çeşitli 6.6 529,158

Uyumsuz
2014 31 Macera Görsel Efekt 6.7 380,929

Para Avcısı
2013 30 Biyografi Çeşitli 8.2 944,433

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 611,272

Yenilmezler
2012 29 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,095,459

Taht Oyunları
2011 Macera Çeşitli 9.5 1,311,214

Öteki Dünya
2010 27 Dram Çeşitli 6.5 84,760
2007 24 Suç Oyuncu 6.0 1,253
2006 23 Belgesel Kostüm Bölümü 8.4 396
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018