Giriş Kayıt
Collin McMahon

Collin McMahon


Senarist

Collin McMahon, senarist. (2010) Geceler Bizim (2010), (2012) Yeni Başlayanlar için Türkçe (2012), (2011) Wickie auf großer Fahrt (2011), (2010) Jerry Cotton (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Western Çeşitli 5.9 629
2015 Komedi Senarist 7.1 24,523
2013 Aksiyon Çeşitli    

Hekim
2013 Macera Çeşitli 7.2 28,795

Yeni Başlayanlar için Türkçe
2012 Aksiyon Çeşitli 5.9 6,313
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 903
2011 Aksiyon Çeşitli    

Geceler Bizim
2010 Dram Çeşitli 6.3 6,416
2010 Komedi Çeşitli 5.2 721

Timsahlar 2
2010 Macera Çeşitli 5.8 344
2009 Dram Senarist 6.6 207

Açık Deniz 2
2006 Dram Senarist 5.1 14,421
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017