Giriş Kayıt
Sue Harding

Sue Harding


Sesler

Sue Harding, sesler. Küçük Küller (2008), The Brøken (2008), Botched (2007), Offender (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susie Harding
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sesler    

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Sesler 7.2 1,565

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Sesler 7.0 87,609

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sesler 6.6 130,803

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Sesler 6.8 6,397
2016 Dram Sesler 5.9 359
2016 Suç Sesler 5.5 606
2016 Biyografi Sesler 7.2 27,303
2016 Biyografi Sesler 8.2 8,729

Ben, Daniel Blake
2016 Dram Sesler 7.9 28,883
2016 Animasyon Sesler 8.3 15

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Sesler 6.7 112,647

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Sesler 5.9 104,633
2016 Suç Sesler 7.4 3,555
2016 Dram Sesler    
2016 Biyografi Sesler 6.3 3,123
2016 Dram Sesler 8.4 33,179
2016 Komedi Sesler 6.7 3,383
2015 Dram Sesler    
2015 Biyografi Sesler 6.9 4,737
2015 Dram Sesler 7.8 1,972

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Sesler 7.4 262,959
2015 Dram Sesler 8.4 14,343
2015 Dram Sesler 6.5 986

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sesler 8.1 541,969
2014 Dram Sesler 6.3 1,404
2014 Sesler 6.9 488
2014 Macera Sesler 7.5 4,646
2014 Biyografi Sesler 6.9 550
2014 Biyografi Sesler 7.0 125
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042
2014 Aksiyon Sesler 6.6 1,804
2014 Suç Sesler 7.1 1,083

Cesur Zebra
2013 Animasyon Sesler 5.8 4,089

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Sesler 7.6 82,028
2013 Dram Sesler 6.4 22,556
2013 Dram Sesler 4.9 122
2013 Suç Sesler    

Danışman
2013 Suç Sesler 5.3 85,938

Av Zamanı
2013 Aksiyon Sesler 5.4 30,438

Zamanda Aşk
2013 Dram Sesler 7.8 226,010
2013 Savaş Sesler    
2013 Belgesel Sesler 4.1 22,205
2013 Dram Sesler 6.1 998
2013 Biyografi Sesler    

Tatlı Biber Diyarım
2013 Dram Sesler 7.1 1,269

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 8,902
2013 Suç Sesler 8.2 50,117
2013 Dram Sesler    
2013 Dram Sesler    
2013 Dram Sesler 7.4 1,761

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 Biyografi Sesler 7.1 22,812

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 11,297

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 260,570
2012 Suç Sesler 8.5 9,272
2012 Komedi Sesler 5.5 244

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 13,427

Savaşın Çocukları
2012 Dram Sesler 6.2 951
2012 Suç Sesler 6.0 2,897
2012 Suç Sesler 6.6 608
2012 Gerilim Sesler 6.1 2,543
2012 Dram Sesler 8.5 4,088

Meleklerin Payı
2012 Komedi Sesler 7.0 18,371

Kızım
2012 Dram Sesler 6.2 971

Korsanlar
2012 Animasyon Sesler 6.7 38,475
2012 Dram Sesler 7.4 4,273
2012 Kısa Metraj Sesler 6.7 77

Öbür Dünyadan
2011 Korku Sesler 6.5 54,580
2011 Dram Sesler    
2011 Dram Sesler 7.7 1,994
2010 Suç Sesler 7.5 23,844
2010 Aksiyon Sesler 5.0 435

Bağımlılık
2010 Biyografi Sesler 6.4 6,219
2010 Dram Sesler 6.9 49
2010 Belgesel Sesler 7.3 1,758
2010 Biyografi Sesler 6.6 3,531
2010 Suç Sesler 9.2 594,244

Hayata Çalım At
2009 Komedi Sesler 7.2 13,162

Aşkım
2009 Komedi Sesler 6.2 9,105

Yaratılış
2009 Biyografi Sesler 6.7 11,916
2009 Komedi Sesler 5.3 2,994
2009 Dram Sesler 7.9 613

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Sesler    
2009 Dram Sesler 7.2 1,133
2009 Dram Sesler 6.1 1,283

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Sesler    

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Sesler    
2009 Dram Sesler 6.3 2,359
2009 Komedi Sesler 6.7 154
2009 Komedi Sesler 6.6 2,128
2008 Komedi Sesler 6.1 912

Bond 22
2008 Aksiyon Sesler 6.6 351,755

Zorlu Yolculuk
2008 Aksiyon Sesler 7.3 1,043
2008 Komedi Sesler 6.3 75

Küçük Küller
2008 Biyografi Sesler 6.6 7,448

İyi İnsan
2008 Dram Sesler 6.2 5,965

Genetik Miras
2008 Biyografi Sesler 6.9 2,808
2008 Komedi Sesler 7.3 2,843

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sesler 6.6 161,585
2008 Dram Sesler 5.8 365

Dansçılar
2008 Dram Sesler 5.9 326
2008 Dram Sesler 5.5 8,829
2008 Komedi Sesler 5.7 3,457

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 325,944
2008 Belgesel Sesler 7.6 27
2007 Fantastik Sesler 4.7 1,659

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 299,853

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Sesler 6.7 24,322

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Sesler 7.1 49,939
2007 Animasyon Sesler 7.4 138
2007 Komedi Sesler 5.8 5,658
2007 Dram Sesler 6.2 264
2007 Komedi Sesler 6.3 423

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Sesler 6.9 18,193

Kanlı Mesai
2006 Komedi Sesler 6.5 32,752
2006 Belgesel Sesler 7.3 582
2006 Korku Sesler    
2006 Animasyon Sesler 6.4 50
2005 Korku Sesler 4.3 232
2004 Korku Sesler 6.1 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017