Giriş Kayıt
Sue Harding

Sue Harding


Sesler

Sue Harding, sesler. Küçük Küller (2008), The Brøken (2008), Botched (2007), Offender (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susie Harding
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Sesler    
2017 Biyografi Sesler 6.9 3,681
2017 Biyografi Sesler 7.2 955

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Sesler 7.0 70,479

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Sesler 6.9 115,927

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sesler 6.5 164,079

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Sesler 6.8 7,518
2016 Dram Sesler 5.9 366
2016 Suç Sesler 5.5 782
2016 Biyografi Sesler 7.2 29,029
2016 Biyografi Sesler 8.2 10,170

Ben, Daniel Blake
2016 Dram Sesler 7.9 31,544
2016 Animasyon Sesler 8.3 15

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Sesler 6.7 117,611

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Sesler 5.9 106,832
2016 Suç Sesler 7.5 3,687
2016 Dram Sesler    
2016 Biyografi Sesler 6.4 3,526
2016 Dram Sesler 8.4 34,865
2016 Komedi Sesler 6.7 3,540
2015 Dram Sesler    
2015 Biyografi Sesler 6.9 5,127
2015 Dram Sesler 7.8 1,972

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Sesler 7.4 266,436
2015 Dram Sesler 8.4 15,144
2015 Dram Sesler 6.5 1,241

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sesler 8.0 549,773
2014 Dram Sesler 6.3 1,404
2014 Sesler 6.9 488
2014 Macera Sesler 7.5 4,646
2014 Biyografi Sesler 6.9 607
2014 Biyografi Sesler 7.0 125
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042
2014 Aksiyon Sesler 6.6 1,804
2014 Suç Sesler 7.1 1,083

Cesur Zebra
2013 Animasyon Sesler 5.8 4,089

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Sesler 7.6 82,826
2013 Dram Sesler 6.4 22,833
2013 Dram Sesler 4.9 122
2013 Suç Sesler    

Danışman
2013 Suç Sesler 5.3 86,673

Av Zamanı
2013 Aksiyon Sesler 5.4 30,781

Zamanda Aşk
2013 Dram Sesler 7.8 229,341
2013 Savaş Sesler    
2013 Belgesel Sesler 4.1 22,205
2013 Dram Sesler 6.1 998
2013 Biyografi Sesler    

Tatlı Biber Diyarım
2013 Dram Sesler 7.1 1,269

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 9,653
2013 Suç Sesler 8.2 51,641
2013 Dram Sesler    
2013 Dram Sesler    
2013 Dram Sesler 7.4 1,761

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 Biyografi Sesler 7.1 23,112

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 11,297

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 262,799
2012 Suç Sesler 8.5 9,961
2012 Komedi Sesler 5.5 244

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 13,819

Savaşın Çocukları
2012 Dram Sesler 6.2 951
2012 Suç Sesler 6.0 2,897
2012 Suç Sesler 6.6 608
2012 Gerilim Sesler 6.1 2,543
2012 Dram Sesler 8.5 4,183

Meleklerin Payı
2012 Komedi Sesler 7.0 18,371

Kızım
2012 Dram Sesler 6.2 971

Korsanlar
2012 Animasyon Sesler 6.7 38,824
2012 Dram Sesler 7.4 4,273
2012 Kısa Metraj Sesler 6.7 77

Öbür Dünyadan
2011 Korku Sesler 6.5 55,491
2011 Dram Sesler    
2011 Dram Sesler 7.7 1,994
2010 Suç Sesler 7.5 24,345
2010 Aksiyon Sesler 5.0 435

Bağımlılık
2010 Biyografi Sesler 6.4 6,219
2010 Dram Sesler 6.9 49
2010 Belgesel Sesler 7.3 1,758
2010 Biyografi Sesler 6.6 3,531
2010 Suç Sesler 9.2 605,492

Hayata Çalım At
2009 Komedi Sesler 7.2 13,162

Aşkım
2009 Komedi Sesler 6.2 9,105

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Sesler 7.3 6,128

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Sesler 7.1 9,916

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Sesler 7.2 7,174

Yaratılış
2009 Biyografi Sesler 6.7 11,916
2009 Komedi Sesler 5.3 3,119
2009 Dram Sesler 7.9 613
2009 Dram Sesler 7.2 1,133
2009 Dram Sesler 6.1 1,283
2009 Dram Sesler 6.3 2,359
2009 Komedi Sesler 6.7 154
2009 Komedi Sesler 6.6 2,128
2008 Komedi Sesler 6.1 912

Bond 22
2008 Aksiyon Sesler 6.6 354,417

Zorlu Yolculuk
2008 Aksiyon Sesler 7.3 1,043
2008 Komedi Sesler 6.3 75

Küçük Küller
2008 Biyografi Sesler 6.6 7,448

İyi İnsan
2008 Dram Sesler 6.2 5,965

Genetik Miras
2008 Biyografi Sesler 6.9 2,808
2008 Komedi Sesler 7.3 2,843

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sesler 6.6 163,243
2008 Dram Sesler 5.8 365

Dansçılar
2008 Dram Sesler 5.9 326
2008 Dram Sesler 5.5 8,829
2008 Komedi Sesler 5.7 3,457

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 328,970
2008 Belgesel Sesler 7.6 27
2007 Fantastik Sesler 4.7 1,659

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 302,324

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Sesler 6.7 24,322

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Sesler 7.1 50,408
2007 Animasyon Sesler 7.4 138
2007 Komedi Sesler 5.8 5,658
2007 Dram Sesler 6.2 264
2007 Komedi Sesler 6.3 423

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Sesler 6.9 18,557

Kanlı Mesai
2006 Komedi Sesler 6.5 33,184
2006 Belgesel Sesler 7.3 582
2006 Korku Sesler    
2006 Animasyon Sesler 6.4 50
2005 Korku Sesler 4.3 232
2004 Korku Sesler 6.1 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017