Giriş Kayıt
Sue Harding

Sue Harding


Sesler

Sue Harding, sesler. Dünyanın Bütün Parası (2017), The Brøken (2008), Küçük Küller (2008), Botched (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susie Harding
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Sesler 6.3 51,591

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Suç Sesler 6.3 9,695

Dünyanın Bütün Parası
2017 Biyografi Sesler 6.9 43,736

Victoria ve Abdul
2017 Biyografi Sesler 6.8 19,709
2017 Biyografi Sesler 7.1 13,047

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Sesler 6.9 137,771

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Sesler 6.8 151,942

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sesler 6.4 204,189

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Sesler 6.8 10,696
2016 Dram Sesler 5.9 366
2016 Suç Sesler 5.4 1,099
2016 Biyografi Sesler 7.2 34,268
2016 Biyografi Sesler 8.2 14,648

Ben, Daniel Blake
2016 Dram Sesler 7.9 38,782
2016 Animasyon Sesler 7.5 141
2016 Animasyon Sesler 8.1 21

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Sesler 6.7 130,230

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Sesler 5.9 116,239
2016 Suç Sesler 7.6 4,875
2016 Dram Sesler    
2016 Biyografi Sesler 6.4 5,100
2016 Dram Sesler 8.4 45,107
2016 Komedi Sesler 6.8 4,773
2015 Dram Sesler    
2015 Biyografi Sesler 6.9 5,717
2015 Dram Sesler 7.8 1,972

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Sesler 7.4 280,886
2015 Dram Sesler 8.4 17,825
2015 Dram Sesler 6.5 1,429

Yapay Oyun
2014 Biyografi Sesler 8.0 581,131
2014 Dram Sesler 6.3 1,404
2014 Sesler 6.9 488
2014 Macera Sesler 7.5 4,646
2014 Biyografi Sesler 6.9 607
2014 Biyografi Sesler 7.0 125
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042
2014 Aksiyon Sesler 6.6 1,804
2014 Suç Sesler 7.1 1,083

Cesur Zebra
2013 Animasyon Sesler 5.8 4,089

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Sesler 7.6 85,828
2013 Dram Sesler 6.4 23,857
2013 Dram Sesler 4.9 122
2013 Suç Sesler    

Danışman
2013 Suç Sesler 5.3 89,203

Challenger Faciası
2013 Dram Sesler 7.3 3,522

Av Zamanı
2013 Aksiyon Sesler 5.4 31,960

Zamanda Aşk
2013 Dram Sesler 7.8 243,649
2013 Savaş Sesler 7.1 846
2013 Belgesel Sesler 4.1 22,205
2013 Dram Sesler 6.1 998
2013 Biyografi Sesler    

Tatlı Biber Diyarım
2013 Dram Sesler 7.1 1,269

Bencil Dev
2013 Dram Sesler 7.3 9,991
2013 Suç Sesler 8.2 57,754
2013 Dram Sesler    
2013 Dram Sesler 7.4 1,761

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 Biyografi Sesler 7.1 23,818

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 11,297

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 273,661
2012 Komedi Sesler 5.5 244

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sesler 8.4 15,663

Savaşın Çocukları
2012 Dram Sesler 6.2 1,069
2012 Suç Sesler 6.0 2,897
2012 Suç Sesler 6.6 608
2012 Gerilim Sesler 6.1 2,543
2012 Suç Sesler 8.5 12,897
2012 Dram Sesler 8.4 4,544

Meleklerin Payı
2012 Komedi Sesler 7.0 20,075

Kızım
2012 Dram Sesler 6.2 971

Korsanlar
2012 Animasyon Sesler 6.7 40,152
2012 Dram Sesler 7.4 4,273
2012 Kısa Metraj Sesler 6.7 77

Öbür Dünyadan
2011 Korku Sesler 6.5 57,761
2011 Dram Sesler    
2011 Dram Sesler 7.7 1,994
2010 Suç Sesler 9.2 650,412
2010 Suç Sesler 7.5 26,498
2010 Aksiyon Sesler 5.0 435

Bağımlılık
2010 Biyografi Sesler 6.4 6,219
2010 Dram Sesler 6.9 49
2010 Belgesel Sesler 7.3 1,758
2010 Biyografi Sesler 6.6 3,668

Hayata Çalım At
2009 Komedi Sesler 7.2 13,162

Aşkım
2009 Komedi Sesler 6.2 9,514

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Sesler 7.3 6,128

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Sesler 7.1 9,916

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Sesler 7.2 7,174

Yaratılış
2009 Biyografi Sesler 6.7 11,916
2009 Komedi Sesler 5.3 3,119
2009 Dram Sesler 7.9 613
2009 Dram Sesler 7.2 1,133
2009 Dram Sesler 6.1 1,283
2009 Dram Sesler 6.3 2,359
2009 Komedi Sesler 6.7 154
2009 Komedi Sesler 6.6 2,128
2008 Komedi Sesler 6.1 912

Bond 22
2008 Aksiyon Sesler 6.6 364,401

Zorlu Yolculuk
2008 Aksiyon Sesler 7.3 1,043
2008 Komedi Sesler 6.3 75

Küçük Küller
2008 Biyografi Sesler 6.6 7,448

İyi İnsan
2008 Dram Sesler 6.2 6,164

Genetik Miras
2008 Biyografi Sesler 6.9 2,808
2008 Komedi Sesler 7.3 2,843

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sesler 6.5 169,930
2008 Dram Sesler 5.8 365

Dansçılar
2008 Dram Sesler 5.9 326
2008 Dram Sesler 5.5 9,588
2008 Komedi Sesler 5.7 3,457

Brüj'da
2008 Komedi Sesler 7.9 346,796
2008 Belgesel Sesler 7.6 27
2007 Fantastik Sesler 4.7 1,659

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 311,343

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Sesler 6.7 24,322

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Sesler 7.1 52,097
2007 Animasyon Sesler 7.4 138
2007 Komedi Sesler 5.8 5,658
2007 Dram Sesler 6.2 264
2007 Komedi Sesler 6.3 423

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Sesler 6.9 18,557

Kanlı Mesai
2006 Komedi Sesler 6.5 33,539
2006 Belgesel Sesler 7.3 582
2006 Korku Sesler    
2006 Animasyon Sesler 6.4 50
2005 Korku Sesler 4.3 232
2004 Korku Sesler 6.1 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018