Giriş Kayıt
Felipe Marino

Felipe Marino


Yapımcı, Senarist

Felipe Marino, yapımcı, senarist. Arıza (2008), Vahşet Partisi (2006), Aile Sırları (2010), (2014) Better Living Through Chemistry (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Yapımcı
Senarist
5.7 11,252
2014 Komedi Yapımcı 6.3 11,414
2014 Dram Senarist
Yapımcı
5.7 4,844
2013 Belgesel Yapımcı 7.0 125
2011 Suç Yapımcı 5.7 227

Aile Sırları
2010 Komedi Yapımcı 5.6 3,248

Arıza
2008 Komedi Yapımcı 7.0 27,445

Vahşet Partisi
2006 Korku Yapımcı 5.6 27,257
- Gerilim Yapımcı    
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017