Giriş Kayıt
Adam Brooks

Adam Brooks


Oyuncu

Adam Brooks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu 3.5 567
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,457
2012 Korku Oyuncu 2.2 306
2011 Korku Oyuncu 4.5 505
2007 Korku Oyuncu 4.9 381
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017