Giriş Kayıt
Gloria Conrad

Gloria Conrad


Makyaj

Gloria Conrad, makyaj. Başka Söze Gerek Yok (2013), Café Society (2016), Life (2007), The Finder (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gloria Munoz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.6 55,776
2016 Komedi Makyaj 6.2 2,126

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Makyaj 7.1 53,612
2013 Biyografi Makyaj 6.2 34,301
2012 Komedi Makyaj 7.7 13,484
2012 Komedi Makyaj    

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.7 10,501

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Makyaj 7.1 121,569
2010 Dram Makyaj 4.9 519
2010 Biyografi Makyaj    

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Makyaj 5.5 2,752
2009 Korku Makyaj 4.0 82
2009 Suç Makyaj 8.0 98,534
2009 Komedi Makyaj 6.7 122,368
2008 Suç Makyaj    
2007 Aksiyon Makyaj    

Bobby Z
2007 Aksiyon Makyaj 5.9 12,157
2007 Aksiyon Makyaj    
2007 Dram Makyaj 7.6 4,013
2007 Suç Makyaj 8.3 30,813

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Makyaj 8.4 49,473
2006 Suç Makyaj 8.7 564,394
2002 Korku Makyaj 5.2 1,545
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018