Giriş Kayıt
Michael Lum

Michael Lum


Animasyon, Görsel Efekt

Michael Lum, animasyon, görsel efekt. Sucker Punch (2011), (2013) Thor: Karanlık Dünya (2013), (2009) Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), (2012) Gerçeğe Çağrı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 195,475

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 536,177

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 589,743

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Animasyon 7.0 492,198

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 371,767

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Animasyon 6.3 220,759

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 230,776
2011 Gizem Görsel Efekt 7.0 310,861
2011 Aksiyon Animasyon 6.1 212,587
2011 Animasyon Animasyon 7.2 205,805

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Animasyon 5.9 157,944

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Animasyon 6.0 352,403

Uzay Maymunları
2008 Animasyon Animasyon 4.5 9,017
Dizi Altyazıları
Westworld (5,344) The Expanse (2,209) La casa de papel (2,075) Colony (1,873) The 100 (1,838) Luke Cage (1,797) Genius (1,342) The Crossing (1,118) 12 Monkeys (997) Vikings (959)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018