Giriş Kayıt
Michael Lum

Michael Lum


Animasyon, Görsel Efekt

Michael Lum, animasyon, görsel efekt. Sucker Punch (2011), (2013) Thor: Karanlık Dünya (2013), (2009) Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), (2012) Gerçeğe Çağrı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 175,631

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 491,462

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 531,100

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Animasyon 7.0 452,159

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 346,360

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Animasyon 6.3 213,541

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 223,068
2011 Gizem Görsel Efekt 7.0 301,924
2011 Aksiyon Animasyon 6.1 206,887
2011 Animasyon Animasyon 7.2 196,864

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Animasyon 5.9 151,150

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Animasyon 6.0 341,487

Uzay Maymunları
2008 Animasyon Animasyon 4.5 9,017
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017