Giriş Kayıt
Patty Gregory

Patty Gregory (58)


Kameraman

Patty Gregory, 07 Kasım 1948 doğumlu kameraman. Sıkı Dostlar (1994), Gilmore Girls 6 (2000), Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), Dedektiflik Bürosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.04 Kasım 2006 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1948
Ölüm Tarihi: 04 Kasım 2006
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Kameraman 8.1 75,531

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Kameraman 9.0 534,826
1990 Komedi Kameraman 5.4 34

Çarşıda
1990 42 Aksiyon Kameraman 5.7 1,416
1989 41 Aksiyon Kameraman 7.6 284,645

Zor Ölüm
1988 40 Aksiyon Kameraman 8.2 635,606

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 40 Komedi Kameraman 5.2 22,045

Beter Böcek
1988 40 Komedi Kameraman 7.5 203,143

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Kameraman 7.3 5,410
1982 Dram Kameraman 7.9 2,631
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017