Giriş Kayıt
Patty Gregory

Patty Gregory (58)


Kameraman

Patty Gregory, 07 Kasım 1948 doğumlu kameraman. Sıkı Dostlar (1994), Gilmore Girls 6 (2000), Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), Dedektiflik Bürosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.04 Kasım 2006 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1948
Ölüm Tarihi: 04 Kasım 2006
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Kameraman 8.1 80,955

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Kameraman 8.9 592,320
1990 Komedi Kameraman 5.4 34

Çarşıda
1990 42 Aksiyon Kameraman 5.7 1,416
1989 41 Aksiyon Kameraman 7.6 298,355

Zor Ölüm
1988 40 Aksiyon Kameraman 8.2 678,038

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 40 Komedi Kameraman 5.2 22,579

Beter Böcek
1988 40 Komedi Kameraman 7.5 216,204

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Kameraman 7.3 5,835
1982 Dram Kameraman 7.9 2,816
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018