Giriş Kayıt
Brian Levin

Brian Levin (34)


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Oyuncu

Brian Levin, 12 Temmuz 1983 Evanston, Illinois, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, yapımcı, oyuncu. Nate and Margaret (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Evanston, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Aaron Brians
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Komedi Görsel Efekt 5.3 171
2012 29 Komedi Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
6.2 459
2011 28 Kısa Metraj Yapımcı 6.7 13
2010 27 Suç Görüntü Yönetmeni 6.3 30,276
2008 25 Komedi Kameraman 6.9 22
2004 21 Dram Çeşitli 6.7 7,366
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017