Giriş Kayıt
Adrian Peng Correia

Adrian Peng Correia


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Adrian Peng Correia, görüntü yönetmeni, kameraman. Deadbeat (2014), Ava's Possessions (2015), Deep in the Darkness (2014), Remains (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Görüntü Yönetmeni 5.9 118
2017 Romantik Görüntü Yönetmeni    
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 4.3 173
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 618
2016 Macera Görüntü Yönetmeni 5.1 470
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 2,085
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,097
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 284
2014 Komedi Kameraman 7.0 550
2014 Kısa Metraj 8.1 277
2014 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 1,827
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 3,461
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 140
2013 Dram 6.3 62
2013 Görüntü Yönetmeni 5.3 32

Ölü Ruhlar
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 4.5 1,419
2012 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.9 385
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 141
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.2 1,753
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 24
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.5 299
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.6 85
2005 Dram Kameraman 5.5 2,727

Annemler Yemeğe Geliyor
2003 Komedi Çeşitli 7.1 18,209

New York Çeteleri
2002 Suç Çeşitli 7.5 337,206
2002 Komedi Çeşitli 7.0 6,320
2002 Dram Çeşitli 7.0 255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017