Giriş Kayıt
Dong-Wook Lee

Dong-Wook Lee (36)


Oyuncu

Dong-Wook Lee, 06 Kasım 1981 Güney Kore doğumlu oyuncu. My Girl (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1981
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 8.9 2,710
2015 Romantik Oyuncu 6.7 43
2015 34 Dram Oyuncu 7.0 338
2014 Dram Oyuncu 7.1 62
2014 Dram Oyuncu 7.0 115
2013 Dram Oyuncu 8.0 23
2012 Komedi Oyuncu 7.5 121
2011 Dram Oyuncu 8.2 154
2010 29 Dram Oyuncu    
2010 Game-Show Oyuncu 9.1 1,009
2009 Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.0 10
2009 Oyuncu    

Kırık Kalp Kütüphanesi
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Romantik Oyuncu 5.9 7

The Perfect Couple
2007 26 Komedi Oyuncu 6.1 147
2006 25 Suç Oyuncu 6.1 1,087

My Girl
2006 Dram Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017