Giriş Kayıt
Sam Wainwright Douglas

Sam Wainwright Douglas


Yönetmen, Editör, Oyuncu, Yapımcı

Sam Wainwright Douglas, yönetmen, editör, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yönetmen
Editör
   
2014 Dram Oyuncu 8.1 20
2014 Belgesel Editör
Yapımcı
7.3 1,029
2010 Belgesel Yönetmen 7.8 24
2010 Komedi Oyuncu 6.3 203
2006 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
7.7 41
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018