Giriş Kayıt
Sam Wainwright Douglas

Sam Wainwright Douglas


Editör, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Sam Wainwright Douglas, editör, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yönetmen
Editör
   
2014 Dram Oyuncu 8.1 20
2014 Belgesel Editör
Yapımcı
7.3 1,029
2010 Belgesel Yönetmen 7.8 24
2010 Komedi Oyuncu 6.3 203
2006 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
7.7 41
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017