Giriş Kayıt
Anette Lian-Williams

Anette Lian-Williams


Makyaj

Anette Lian-Williams, makyaj. Nurse Jackie (2009), Younger (2015), Difficult People (2015), As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Makyaj 6.7 1,916
2015 Komedi Makyaj 7.7 7,296
2011 Suç Makyaj 6.7 13,329
2010 Suç Makyaj 8.6 142,718
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,524
1956 Dram Makyaj 6.2 1,503
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017