Giriş Kayıt
Anette Lian-Williams

Anette Lian-Williams


Makyaj

Anette Lian-Williams, makyaj. Nurse Jackie (2009), Younger (2015), Difficult People (2015), As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Makyaj 6.7 2,141
2015 Komedi Makyaj 7.8 8,691
2011 Suç Makyaj 6.7 13,649
2010 Suç Makyaj 8.6 146,150
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,964
1956 Dram Makyaj 6.2 1,540
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017