Giriş Kayıt
Anette Lian-Williams

Anette Lian-Williams


Makyaj

Anette Lian-Williams, makyaj. Nurse Jackie (2009), Younger (2015), The Only Living Boy in New York (2017), Difficult People (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Makyaj    

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Makyaj 7.8 122,661
2017 Dram Makyaj 6.3 5,524
2015 Komedi Makyaj 6.8 2,619
2015 Komedi Makyaj 7.8 10,920
2011 Suç Makyaj 6.7 14,120
2010 Suç Makyaj 8.6 152,112
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,778
1956 Dram Makyaj 6.2 1,606
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018