Giriş Kayıt
Anette Lian-Williams

Anette Lian-Williams


Makyaj

Anette Lian-Williams, makyaj. Nurse Jackie (2009), Younger (2015), Difficult People (2015), As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Makyaj 6.7 1,890
2015 Komedi Makyaj 7.7 7,149
2011 Suç Makyaj 6.7 13,273
2010 Suç Makyaj 8.6 141,831
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,424
1956 Dram Makyaj 6.2 1,497
Film Altyazıları
Allied (9,501) Doctor Strange (9,491) Moana (7,981) Assassin's Creed (5,683) Lion (4,810) Arrival (3,724) Hacksaw Ridge (2,894) Nocturnal Animals (2,569) Fences (2,520) Forushande (1,924)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,956) Supernatural (7,558) The Expanse (4,668) Vikings (4,330) The Big Bang Theory (3,790) Suits (3,412) Legion (3,349) The Blacklist (3,286) Arrow (3,097) Sherlock (2,748)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017