Giriş Kayıt
Anders Yarbrough

Anders Yarbrough


Kameraman, Oyuncu

Anders Yarbrough, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.A. Yarbrough | Anders A. Yarbrough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 3.6 508
2015 Suç Kameraman 5.4 9,092

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Kameraman 5.9 16,415

Kanıt
2013 Korku Kameraman 5.4 5,998

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 494,763
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.7 198

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 385,223
2011 Komedi Kameraman 7.9 29,072

Yine mi Sen?
2010 Komedi Kameraman 5.8 44,789

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 422,606

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.3 35,239

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 543,859
2007 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
4.4 69
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,967
2006 Aksiyon Kameraman 8.1 18,084
2006 Korku Kameraman    

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 88,727
Dizi Altyazıları
Westworld (11,506) La casa de papel (2,269) 12 Monkeys (1,923) Into the Badlands (1,585) Legion (1,546) The Expanse (1,436) Fear the Walking Dead (1,098) Colony (989) Vikings (881) Cloak & Dagger (830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018