Giriş Kayıt
Anders Yarbrough

Anders Yarbrough


Kameraman, Oyuncu

Anders Yarbrough, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.A. Yarbrough | Anders A. Yarbrough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Kameraman 5.4 8,264

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Kameraman 5.9 14,151

Kanıt
2013 Korku Kameraman 5.4 5,653

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 452,462

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 364,120
2011 Komedi Kameraman 7.8 25,789

Yine mi Sen?
2010 Komedi Kameraman 5.8 42,436

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 392,441

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.2 32,939

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 521,198
2007 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
4.4 69
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,583
2006 Aksiyon Kameraman 8.1 17,166
2006 Korku Kameraman    

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 84,187
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017