Giriş Kayıt
Anders Yarbrough

Anders Yarbrough


Kameraman, Oyuncu

Anders Yarbrough, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.A. Yarbrough | Anders A. Yarbrough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 3.6 508
2015 Suç Kameraman 5.4 8,919

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Kameraman 5.9 15,560

Kanıt
2013 Korku Kameraman 5.4 5,998

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 483,402
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.7 198

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 379,572
2011 Komedi Kameraman 7.8 27,830

Yine mi Sen?
2010 Komedi Kameraman 5.8 44,095

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 414,867

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.3 34,653

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 537,881
2007 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
4.4 69
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,896
2006 Aksiyon Kameraman 8.1 17,795
2006 Korku Kameraman    

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 87,477
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018