Giriş Kayıt
Anders Yarbrough

Anders Yarbrough


Kameraman, Oyuncu

Anders Yarbrough, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.A. Yarbrough | Anders A. Yarbrough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Kameraman 5.4 8,328

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Kameraman 5.9 14,151

Kanıt
2013 Korku Kameraman 5.4 5,653

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 456,078

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 365,840
2011 Komedi Kameraman 7.8 25,901

Yine mi Sen?
2010 Komedi Kameraman 5.8 42,600

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 395,094

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.2 33,145

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 523,160
2007 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
4.4 69
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,707
2006 Aksiyon Kameraman 8.1 17,224
2006 Korku Kameraman    

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 84,500
Film Altyazıları
Rogue One (6,822) Resident Evil: The Final Chapter (4,423) Brimstone (3,359) Assassin's Creed (2,818) Split (2,658) The Great Wall (1,631) The Institute (1,472) Paterson (1,421) Passengers (1,150) Collateral Beauty (1,046)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,436) Legion (4,762) Into the Badlands (3,431) Arrow (2,772) Black Sails (2,470) Legends of Tomorrow (1,965) Vikings (1,873) 24: Legacy (1,807) Iron Fist (1,664) Game of Thrones (1,639)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017