Giriş Kayıt
Anders Yarbrough

Anders Yarbrough


Kameraman, Oyuncu

Anders Yarbrough, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.A. Yarbrough | Anders A. Yarbrough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Kameraman 5.4 8,394

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Kameraman 5.9 14,151

Kanıt
2013 Korku Kameraman 5.4 5,653

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 458,923

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 367,289
2011 Komedi Kameraman 7.8 26,012

Yine mi Sen?
2010 Komedi Kameraman 5.8 42,759

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 397,256

Hannah Montana
2009 Komedi Kameraman 4.2 33,295

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 524,851
2007 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
4.4 69
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,707
2006 Aksiyon Kameraman 8.1 17,276
2006 Korku Kameraman    

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 84,787
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017