Giriş Kayıt
Luis Sanchez-Cañete

Luis Sanchez-Cañete


Casting, Oyuncu

Luis Sanchez-Cañete, casting, oyuncu. Dönence (2008), Ölümsüz Aile (2002), La chispa de la vida (2011), (2008) Fringe (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 11,491

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Casting 4.9 31,005
2011 Dram Casting 6.2 2,022

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Casting 6.3 158,587

Mamut
2009 Dram Casting 6.9 8,460
2008 Dram Casting 8.4 193,105

Dönence
2008 Komedi Casting 6.1 8,473

Şansa Bak
2006 Komedi Casting 5.4 47,513

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Casting 5.1 13,602

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Casting 7.5 30,682

Ölümsüz Aile
2002 Dram Casting 6.7 19,068
2001 Suç Casting 7.4 19,420
2001 Komedi Çeşitli 7.1 81,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017