Giriş Kayıt
Luis Sanchez-Cañete

Luis Sanchez-Cañete


Casting, Oyuncu

Luis Sanchez-Cañete, casting, oyuncu. Dönence (2008), Ölümsüz Aile (2002), La chispa de la vida (2011), (2008) Fringe (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 11,491

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Casting 4.9 31,296
2011 Dram Casting 6.2 2,022

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Casting 6.3 159,844

Mamut
2009 Dram Casting 6.9 8,460
2008 Dram Casting 8.4 194,899

Dönence
2008 Komedi Casting 6.1 8,473

Şansa Bak
2006 Komedi Casting 5.4 47,933

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Casting 5.1 13,602

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Casting 7.5 30,682

Ölümsüz Aile
2002 Dram Casting 6.7 19,194
2001 Suç Casting 7.4 19,586
2001 Komedi Çeşitli 7.1 81,980
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018