Giriş Kayıt
Luis Sanchez-Cañete

Luis Sanchez-Cañete


Casting, Oyuncu

Luis Sanchez-Cañete, casting, oyuncu. Dönence (2008), Ölümsüz Aile (2002), La chispa de la vida (2011), (2008) Fringe (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 11,066

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Casting 4.9 29,847
2011 Dram Casting 6.2 2,022

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Casting 6.3 153,989

Mamut
2009 Dram Casting 6.9 8,460
2008 Dram Casting 8.5 186,347

Dönence
2008 Komedi Casting 6.1 8,473

Şansa Bak
2006 Komedi Casting 5.4 45,895

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Casting 5.1 13,602

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Casting 7.5 30,682

Ölümsüz Aile
2002 Dram Casting 6.7 18,562
2001 Suç Casting 7.4 18,771
2001 Komedi Çeşitli 7.1 78,755
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017