Giriş Kayıt
Stephane Glover McGee

Stephane Glover McGee


Makyaj

Stephane Glover McGee, makyaj. Younger (2015), The Family Fang (2015), New York'a Hoşgeldiniz (2014), As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj    
2015 Müzikal Makyaj    
2015 Dram Makyaj 6.1 4,200
2015 Komedi Makyaj 7.7 7,139

New York'a Hoşgeldiniz
2014 Dram Makyaj 5.4 2,652
2014 Belgesel Makyaj 7.2 94
1956 Dram Makyaj 6.2 1,495
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017