Giriş Kayıt
Stephane Glover McGee

Stephane Glover McGee


Makyaj

Stephane Glover McGee, makyaj. Younger (2015), The Family Fang (2015), New York'a Hoşgeldiniz (2014), As the World Turns (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 7.4 118
2017 Suç Makyaj    
2016 Dram Makyaj 7.3 360
2015 Müzikal Makyaj    
2015 Dram Makyaj 6.1 6,257
2015 Komedi Makyaj 7.8 10,920

New York'a Hoşgeldiniz
2014 Dram Makyaj 5.4 2,652
2014 Belgesel Makyaj 7.2 94
1956 Dram Makyaj 6.2 1,606
Film Altyazıları
Black Panther (3,137) Cargo (2,531) Red Sparrow (2,504) Ready Player One (2,208) True Crimes (2,019) Game Night (1,819) Deadpool (1,381) Avengers: Infinity War (1,039) Annihilation (979) Den of Thieves (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018