Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 171,271
2013 Biyografi Makyaj 6.8 2,006

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 518,017

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 31,254

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 160,581

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 288,439
2012 Komedi Makyaj 7.1 56,481
2011 Komedi Makyaj 5.7 63,558
2011 Dram Makyaj 6.3 10,738
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,552
1956 Dram Makyaj 6.2 1,585
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018