Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Makyaj 8.0 147,002

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 477,932

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 29,635

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 152,071
2013 Dram Makyaj 6.8 1,732

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 273,789
2012 Komedi Makyaj 7.1 53,086
2011 Komedi Makyaj 5.7 61,270
2011 Dram Makyaj 6.2 10,025
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,310
1956 Dram Makyaj 6.2 1,489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017