Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 166,568

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 510,346

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 30,981

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 158,655
2013 Dram Makyaj 6.8 1,732

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 284,931
2012 Komedi Makyaj 7.1 55,263
2011 Komedi Makyaj 5.7 63,157
2011 Dram Makyaj 6.3 10,580
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,282
1956 Dram Makyaj 6.2 1,568
Dizi Altyazıları
Vikings (9,564) Supernatural (4,128) Mr. Robot (4,028) Game of Thrones (3,516) The Big Bang Theory (3,356) Shameless (3,170) Gotham (3,129) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,950) Arrow (2,944) The Flash (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017