Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 160,029

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 501,119

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 30,591

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 156,589
2013 Dram Makyaj 6.8 1,732

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 281,575
2012 Komedi Makyaj 7.1 55,263
2011 Komedi Makyaj 5.7 62,622
2011 Dram Makyaj 6.2 10,398
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,963
1956 Dram Makyaj 6.2 1,540
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017