Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Makyaj 7.9 151,884

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 486,884

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 29,968

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 153,662
2013 Dram Makyaj 6.8 1,732

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 276,440
2012 Komedi Makyaj 7.1 53,086
2011 Komedi Makyaj 5.7 61,692
2011 Dram Makyaj 6.2 10,164
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,539
1956 Dram Makyaj 6.2 1,506
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,146) Black Sails (4,178) Into the Badlands (3,223) Legion (2,381) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,419)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017