Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 157,405

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 495,074

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 30,352

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 155,344
2013 Dram Makyaj 6.8 1,732

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 279,379
2012 Komedi Makyaj 7.1 54,855
2011 Komedi Makyaj 5.7 62,126
2011 Dram Makyaj 6.2 10,311
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,791
1956 Dram Makyaj 6.2 1,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017