Giriş Kayıt
Theresa Marra-Siliceo

Theresa Marra-Siliceo


Makyaj

Theresa Marra-Siliceo, makyaj. Gotham (2014), Yarının İnsanları (2013), Robot & Frank (2012), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Makyaj 7.9 164,112

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 506,987

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Makyaj 7.3 30,841

Acı Reçete
2013 Suç Makyaj 7.1 157,891
2013 Dram Makyaj 6.8 1,732

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 283,427
2012 Komedi Makyaj 7.1 55,263
2011 Komedi Makyaj 5.7 62,964
2011 Dram Makyaj 6.2 10,522
2011 Dram Makyaj 4.7 7
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,133
1956 Dram Makyaj 6.2 1,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017