Giriş Kayıt
T.J. Federico

T.J. Federico (36)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Thomas John Federico, 25 Mart 1982 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. 99. Blok (2017), The Sensation of Sight (2006), (2008) Arkadaşımın Aşkı (2008), (2007) Kesişen Yollar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas John Federico
Doğum Tarihi: 25 Mart 1982
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 190

99. Blok
2017 35 Suç Çeşitli 7.1 34,464
2017 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 2,738

Dehşet Odası
2015 33 Suç Yapım Yöneticisi 7.0 79,005
2015 33 Korku Yapım Yöneticisi 5.0 3,605
2014 32 Komedi Yapımcı 6.7 1,665
2013 31 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 779
2012 30 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 768

Normaller
2012 30 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 186
2012 30 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 545
2012 30 Dram Yönetmen Asistanı    
2011 29 Dram Yönetmen Asistanı 2.6 134
2011 Suç Çeşitli 7.1 13,242
2010 28 Komedi Çeşitli 7.5 57

New York'ta Beş Minare
2010 28 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 13,118
2010 28 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 607
2009 27 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 169

Arkadaşımın Aşkı
2008 26 Komedi Çeşitli 5.9 39,778
2008 26 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.3 1,129

Kesişen Yollar
2007 25 Suç Çeşitli 6.7 18,884

Süper Köpek
2007 25 Aksiyon Çeşitli 4.8 16,721

Şamar Oğlanı
2007 25 Komedi Çeşitli 6.8 91,794

Eyvah Aşık Oldum
2007 25 Dram Çeşitli 5.4 2,215
2007 25 Dram Çeşitli 6.7 228
2006 24 Dram Çeşitli 6.9 520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018