Giriş Kayıt
Kimberly Braisin

Kimberly Braisin


Makyaj

Kimberly Braisin, makyaj. Unutma Beni (2014), The Family Fang (2015), The Attic Expeditions (2001), (2009) Nurse Jackie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 6.1 4,529

Unutma Beni
2014 Dram Makyaj 7.5 96,095
2014 Komedi Makyaj 7.8 10,781
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,539
2001 Komedi Makyaj 5.1 1,450
1975 Komedi Makyaj 8.1 34,595
1956 Dram Makyaj 6.2 1,506
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017