Giriş Kayıt
Kimberly Braisin

Kimberly Braisin


Makyaj

Kimberly Braisin, makyaj. Unutma Beni (2014), The Family Fang (2015), The Attic Expeditions (2001), (2009) Nurse Jackie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 6.1 4,239

Unutma Beni
2014 Dram Makyaj 7.5 94,566
2014 Komedi Makyaj 7.8 10,560
2009 Komedi Makyaj 7.7 20,425
2001 Komedi Makyaj 5.1 1,450
1975 Komedi Makyaj 8.1 34,356
1956 Dram Makyaj 6.2 1,497
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017