Giriş Kayıt
Kimberly Braisin

Kimberly Braisin


Makyaj

Kimberly Braisin, makyaj. Unutma Beni (2014), The Family Fang (2015), The Attic Expeditions (2001), (2009) Nurse Jackie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 6.1 5,594

Unutma Beni
2014 Dram Makyaj 7.5 105,115
2014 Komedi Makyaj 7.6 12,199
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,440
2001 Komedi Makyaj 5.1 1,450
1975 Komedi Makyaj 8.1 36,281
1956 Dram Makyaj 6.2 1,577
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018