Giriş Kayıt
Kimberly Braisin

Kimberly Braisin


Makyaj

Kimberly Braisin, makyaj. Unutma Beni (2014), The Family Fang (2015), The Attic Expeditions (2001), (2009) Nurse Jackie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 6.1 5,594

Unutma Beni
2014 Dram Makyaj 7.5 102,281
2014 Komedi Makyaj 7.7 11,831
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,137
2001 Komedi Makyaj 5.1 1,450
1975 Komedi Makyaj 8.1 35,777
1956 Dram Makyaj 6.2 1,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017