Giriş Kayıt
Kimberly Braisin

Kimberly Braisin


Makyaj

Kimberly Braisin, makyaj. Unutma Beni (2014), The Family Fang (2015), The Attic Expeditions (2001), (2009) Nurse Jackie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 6.1 5,594

Unutma Beni
2014 Dram Makyaj 7.5 108,187
2014 Komedi Makyaj 7.6 12,540
2009 Komedi Makyaj 7.7 21,702
2001 Komedi Makyaj 5.1 1,450
1975 Komedi Makyaj 8.1 36,793
1956 Dram Makyaj 6.2 1,602
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018