Giriş Kayıt
Meliza Fermin

Meliza Fermin (34)


Görsel Efekt

Meliza Fermin, 07 Temmuz 1982 doğumlu görsel efekt. An American Carol (2008), The Beast (2009), A Night in Old Mexico (2013), Asla Vazgeçme (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1982
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 31 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736

Kökenler
2013 Dram Görsel Efekt 8.3 83,572
2013 Dram Görsel Efekt 5.6 1,361
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 17,297

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 690,302
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,143
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,042
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 136,315

Adım Adım Komplo
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162

Asla Vazgeçme
2009 27 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346
2009 Suç Görsel Efekt 8.0 2,377

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 26 Komedi Görsel Efekt 4.5 46,156
2008 26 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 26 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 26 Suç Görsel Efekt 7.2 31,680

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 152,583
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,969
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,734
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,235
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,912
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,560

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 207,405
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 174,483
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017