Giriş Kayıt
Meliza Fermin

Meliza Fermin (34)


Görsel Efekt

Meliza Fermin, 07 Temmuz 1982 doğumlu görsel efekt. An American Carol (2008), The Beast (2009), A Night in Old Mexico (2013), Asla Vazgeçme (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1982
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 31 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736

Kökenler
2013 Dram Görsel Efekt 8.3 80,609
2013 Dram Görsel Efekt 5.6 1,361
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 17,229

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 678,123
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,836
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 23,941
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 132,900

Adım Adım Komplo
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162

Asla Vazgeçme
2009 27 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346
2009 Suç Görsel Efekt 8.0 2,375

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 26 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,519
2008 26 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 26 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 26 Suç Görsel Efekt 7.2 31,165

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,563
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 150,421
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,908
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,587
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,077
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,827
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,378

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 206,296
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 171,327
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017