Giriş Kayıt
Meliza Fermin

Meliza Fermin (35)


Görsel Efekt

Meliza Fermin, 07 Temmuz 1982 doğumlu görsel efekt. An American Carol (2008), The Beast (2009), A Night in Old Mexico (2013), Asla Vazgeçme (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1982
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 31 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736

Kökenler
2013 Dram Görsel Efekt 8.3 89,356
2013 Dram Görsel Efekt 5.6 1,361
2011 Dram Görsel Efekt 7.0 17,501

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 712,494
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,865
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,259
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 145,420

Adım Adım Komplo
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162

Asla Vazgeçme
2009 27 Dram Görsel Efekt 6.1 2,346
2009 Suç Görsel Efekt 8.0 2,436

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 26 Komedi Görsel Efekt 4.6 47,673
2008 26 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 26 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 26 Suç Görsel Efekt 7.2 32,304

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 159,274
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,768
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,576
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,124
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,955

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 210,158
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 181,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017