Giriş Kayıt
Michael Morlan

Michael Morlan


Kameraman, Oyuncu

Michael Morlan, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gizem Kameraman 5.8 276
2012 Aksiyon Kameraman 3.5 1,276
2010 Dram Oyuncu
Kameraman
6.9 148
2010 Gerilim Oyuncu
Kameraman
4.1 103
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 27

Sahibinden Satılık
2005 Gerilim Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017