Giriş Kayıt
Sarah Minnich

Sarah Minnich


Oyuncu

Sarah Minnich, oyuncu. Better Call Saul (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 8.0 132

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 19,007
2016 Dram Oyuncu 5.9 1,665
2015 Komedi Oyuncu 4.8 31,522
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 246,611
2015 Suç Oyuncu 8.7 188,726
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2013 Aksiyon Oyuncu 2.2 1,514
2013 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,113
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 20,425

Usame Bin Ladin Operasyonu
2012 Aksiyon Oyuncu    

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Çeşitli 7.8 1,379
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,938
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017