Giriş Kayıt
Sarah Minnich

Sarah Minnich


Oyuncu

Sarah Minnich, oyuncu. Bu Dünyanın Dışında (2017), Priceless (2016), (2017) Cellat (2017), (2014) Düşmanın Yolu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 8.0 5,672
2017 Western Oyuncu 8.5 872
2017 Gerilim Oyuncu 5.9 22

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.4 31,475

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 28,927
2016 Dram Oyuncu 6.0 2,040
2015 Komedi Oyuncu 4.8 32,990
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 264,707
2015 Suç Oyuncu 8.7 203,094

Düşmanın Yolu
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2013 Aksiyon Oyuncu 2.2 1,514
2013 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,113

Usame Bin Ladin Operasyonu
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,812

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Çeşitli 7.8 1,379
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,938
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,194) Mr. Robot (6,449) Game of Thrones (3,387) Shameless (2,834) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,636) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,905) Manhunt: Unabomber (1,898) Stranger Things (1,307) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017