Giriş Kayıt
Sarah Minnich

Sarah Minnich


Oyuncu

Sarah Minnich, oyuncu. Bu Dünyanın Dışında (2017), Priceless (2016), (2017) Shot Caller (2017), (2014) Düşmanın Yolu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu 5.9 22
2017 Suç Oyuncu 7.4 26,696

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 26,684
2016 Dram Oyuncu 5.9 1,906
2015 Komedi Oyuncu 4.8 32,609
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 259,381
2015 Suç Oyuncu 8.7 199,613

Düşmanın Yolu
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2013 Aksiyon Oyuncu 2.2 1,514
2013 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,113

Usame Bin Ladin Operasyonu
2012 Aksiyon Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,057

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Çeşitli 7.8 1,379
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,938
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017